Захвалност на подршци ДЕМОС-у

09/10/2024

Драги грађани,

Захваљујем вам на великој подршци и повјерењу које сте указали странци ДЕМОС и мени као носицу листе, на овим изборима. Показали смо свима да смо снажна и одлучна снага на политичкој сцени, и да ћемо у наредне четири године активно учествовати у политичком животу града.

Иако су многи сумњали да ћемо успјети прећи цензус, данас с поносом можемо рећи да имамо два мандата и да је странка остварила велики напредак у односу на изборе прије двије године. Овај резултат није само наша побједа, већ и побједа свих вас који сте вјеровали у наш рад и идеје. Доказ томе је то што ми никога нисмо уцјењивали радним мјестима и другим обећањима, него су наши гласачи препознали да смо озбиљна странка, иза које стоје резултати.

Поручујем вам да остајемо досљедни својим обећањима, као што смо то доказали више пута до сада. У наредном периоду још јаче ћемо се борити за права свих грађана, за бољу будућност и сигурност наше Бања Луке.

Још једном, хвала вам на повјерењу!

Боран Босанчић, предсједник ГО ДЕМОС Бања Лука

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови