БОСАНЧИЋ: Демос спремно излази на предстојеће изборе

01/10/2024

Градски одбор Демоса Бања Лука констатовао је да је успјешно спроведена поредизборна кампања и да Демос спремно излази на предстојеће изборе за Скупштину града Бања Лука.

„Вечерас смо размотрили завршне оперативне припрема за излазак на предстојеће изборе и закљули да смо успјешно спровели досадашњу предизборну кампању“, рекао је носилац листе за Скупштину града Боран Босанчић.

Он је дода да је Градски изборни штаб веома успјешно водио досадашњи дио предизборне кампање и да остају још припреме за сам дан избора.

„Наш циљ, а то је освајање три одборничка мандата је реалан“, рекао је Босанчић и позвао грађане да у што већем броју изађу на изборе.

„Позивам гласаче да подрже Демос, да подрже једну принципијелну политику која није политика сукоба и свађа. То је политика тражења рјешења јер желимо да будемо један стабилан политички фактор у Бањој Луци“, рекао је Босанчић.

Кандидаткиња за Скупштину града Радмила Коцић Ћућић изјавила је да је Демос показао да има своју реалну политику и да има планове које може реализовати.

„Важно је да људи знају да постоји и они којима није стало само до свађе, који знају да раде и који желе један истински и здрав систем у Републици Српској“, рекла је Коцић Ћућић.

Он је истакла да се на листи Демоса налази импозантан број жена, а што је још важније, јесте чињеница да су то остварене жене које имају богате биографије, жене које су доказане и професионално и као породичне.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови