СУЗАНА СЕРДАР: Залагаћу се за нерадну недјељу у Бањој Луци

24/09/2024

„Како бисмо грађанима Бање Луке омогућили да проводе више времена са својим породицама, а пордица је стуб сваког друштва, нерадна нед‌јеља је и више него потребна нашим суграђанима. То је циљ који желим да остварим као одборник у Скупштини града Бања Лука“, поручила је Сузана Сердар, кандидат Демоса за одборника у Скупштини града Бања Лука.

„С обзиром на то да сам и сама запослена у приватном сектору, знам колики би велики бенефити били од нерадне недјеље. Почевши од већег личног задовољства бољег социјалног живота, мање стреса, сретнијих партнера, од бољих и складнијих породичних и партнерских односа, до оног најважнијег, а то су срећна и задовољна дјеца јер би нед‌јеља била дан када би цијела породица била на окупу“, истиче Сердар.

Она каже да ово нема цијену и да је ово циљ за који се треба и вриједи борити. Према њеним ријечима, да би се нерадна недјеља као идеја остварила у граду Бањој Луци потребно је радити и на отварању нових радних мјеста и створити привредну климу гдје ће бити задовољни и послодавци и радници.

„Заинтересованих инвеститора увијек има, али их треба позвати да дођу у Бању Луку и да отварају нова радна мјеста. Политика Демоса је да грађани буду на првом мјесту и зато ћемо вриједно радити да обезбиједимо грађанима како и нова радна мјеста, тако и нерадну нед‌јељу да могу квалитетно да се одморе и буду са породицом“, истиче Сердар.

Она каже да би остварила ове циљеве потребна јој је подршка грађана Бање Луке.

„Надам се и вјерујем да је странка ДЕМОС ваш избор, и да ћете на предстојећим локалним изборима 6. октобра заокружити странку ДЕМОС, носиоца наше листе господина Борана Босанчића, а уколико сам и ја ваш избор, моје име ћете пронаћи под редним бројем 31“, поручила је Сердар.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови