22. април- Дан града и Дан ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату

22/04/20210

Поводом 22. априла – Дана града и Дана ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату, одборник ДЕМОС-а Слободан Станаревић уручио је четри златна грба града Бања Лука!
 
Слободан Станаревић истиче да је најпоносији на уручени орден породици Славка Лисице! Славко Лисица је човјек који је задужио овај град као херој и најбитнији војсковођа Одбрамбено-отаџбинског рата од 1992. до 1995. године и творац операције “Коридор”! 
 
Градски одбор ДЕМОС-а Бањалука и предсједник овог одбора Слободан Станаревић сматрају да је обавеза надлежних институција да онима који су својим радом и залагањима задужили наш град ода посебно признање, јер су та признања одавно заслужили!
 
Надамо се да ће овај чин прерасти у традицију и да ће наш град сваке године додјељивати признања људима који су нам оставили задужбину, али и њиховим породицама уколико им то поштовање нисмо успјели за живота исказати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови