РАДМИЛА КОЦИЋ ЋУЋИЋ: Посебну пажњу посветити породици и улози жене у њој

22/09/2024

Организација жена Демос на челу са предсједницом, Радмилом Коцић Ћућић организовала је дружење у Парку природе Јаружани за све даме ове странке.

Том приликом промовисан је здрав начин живота уз спортске активности, као и културни програм гђе су даме биле креативне и исказале свој таленат.

Уз позитивну атмосферу и забавно дружење даме су имале прилику да искажу свој шарм, али и да освоје симболичне награде. Предсједница Организације жена Радмила Коцић Ћућић рекла је да  посебну пажњу желе да посвете породици и улози жене у њој.

„Желимо да радимо на адекватној здравственој заштити посебно на превенцији, економском оснаживању жена, јер подржавамо оне које имају различите вјештине и знања, те ручно раде производе или се баве неким другим креативним радом. Шаљемо женама поруку да нису саме и да их неко чује и разумије без обзира на старосну доб“, појашњава Коцић Ћућић.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови