Предсједништво ГО Демоса Бања Лука утврдило приједлог листе кандидата за одборнике

27/06/2024

Предсједништво Градског одбора Демоса Бања Лука вечерас је утврдило коначан приједлог листе кандидата за одборнике у Скупштини града Бања Лука за предстојеће локалне изборе, који ће бити одржани 6. октобра ове године.

Предсједник Градског одбора Боран Босанчић изразио је задовољство са листом кандидата, која ће бити једна од најбољих јер окупља људе који су доказани у својој професији, друштву и породици и оних који се истичу са резултатима и својим људским особинама.

„Градски одбор Демоса Бања Лука понудиће грађанимa листу препознатљивих људи, оних који имају политичко искуство али и сасвим нових којима је ово први пут да се кандидују и покажу да су спремни да преузму одговорност у представљању и рјешавању основних животних проблема грађана“, рекао је Босанчић.

Листа кандидата за одборнике у Скупштини града Бања Лука биће разматрана и потврђена на проширеној сједници Градског одбора Демоса Бања Лука, која ће бити одржана у недјељу, 30. јуна 2024. године, у Банском двору, са почетком у 11 часова.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови