Одржана предизборна трибина ДЕМОС-а у Бочцу

14/09/2024

„Понудили смо листу кандидата који могу рјешавати питања из сваке области. Демос ће на најбољи могући начин представљати грађане и зато подржите оне којима највише вјерујете”, рекао је предсједник Демоса Недељко Чубриловић обраћајући се присутнима на предизборном скупу у Бочцу.

“Демос је прва странка која је рекла да треба асфалтирати све локалне путеве на територији града Бањa Лукa. То је могуће тако што ће град сваке године издвојити по пет милиона КМ за ове намјене. Mи ћемо гласати за такав буџет”, изјавио је Боран Босанчић, носилац листе за Скупштину града Бања Лука.

“Залагаћемо се за рјешавање основних животних питања у руралним срединама, а то је асфалтирање пута и издвајање већих подстицаја за пољопривреду”, рекао је Милан Видовић, са листе Демоса за Скупштину града.

“Ми ћемо се залагати за рјешавање основних потреба младих и настојаћемо да подржимо све пројекте који су везани за образовање и подршку младима”, рекла је Радмила Коцић Ћућић, кандидат са Демосове листе.

Кандидат за одборника доктор Мирослав Гајић истакао је важност чувања својих корјена и позитивног приступа према својој заједници.

“Веома је важно да изаберете оне који ће увјек бити доступни за ваше потребе“, рекао је доктор Гајић.

„Ми подржавамо равномјеран развој села као и града“, рекла је кандидат за одборника Тања Илић.

Кандидат за одборника Саша Ловрић истакао је да је неопходно створити боље услове за опстанак младих на селу.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови