БОСАНЧИЋ: Насељу Борик неопходна јавна гаража

13/09/2024

Носилац листе ДЕМОС-а за Скупштину града Бања Лука Боран Босанчић изјавио је да је насељу Борик неопходна јавна гаража, чијом би изградњом био ријешен проблем паркирања.

Босанчић је на предизборном скупу рекао како су предложили градњу велике јавне гараже на мјесту гд‌је су плави киосци и штандови иако је измјенама регулационог плана предвиђена изградња вишеспратнице.

„Сматрамо да на том мјесту треба градити јавну гаражу, у чијем би приземљу биле мале занатске радње“, рекао је Босанчић и додао да је овај град некада био град зеленила, а да данас постоје локације на којима нема ниједног дрвета.

Он сматра да је неопходно размишљати и о квалитетнијем градском превозу.

Уколико ДЕМОС добије већу подршку, Босанчић каже да би и Водени парк „Аквана“ боље и успјешније радила.

Кандидат ДЕМОС-а за одборника у Скупштини града Бањалука Драго Драгић рекао је да у насељу Борик живи око 5.000 пензионера и да од њих имају велику подршку, те да је у централном дијелу насеља неопходно изградити амбуланту што би им олакшало лијечење.

Кандидат ДЕМОС-а за одборника у Скупштини града Бањалука Драган Талић изјавио је да је неопходно ријешити саобраћајне проблеме мјештана насеља Борика, те обновити фасаде на зградама, чиме би било побољшано и гријање.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови