БОСАНЧИЋ: Залагаћемо се за већа издвајања за санацију лифтова и фасада

26/09/2024

„Ми ћемо се залагати за већа издвајања средстава за санацију лифтова и фасада на зградама у насељу Обилићево као и у другим насељима“, рекао је носилац листе Демоса за Скупштину града Боран Босанчић на трибини која је одржана у Обилићеву.

Он је истакао да је Демос први рекао да није на адекватан начин рјешено питање паркинга у граду, као и да наплата није у складу са законом, те је указао на многе проблеме у граду.

Босанчић је изјавио да је данас Уставни суд Републике Српске прихватио његову апелацију и потврдио да начин доношења правилника о наплати паркинга у граду није донесен у складу са законом.

„Демос има једну од најбољих листа за Скупштину града која представља спој младости и искуства“, рекао је Миленко Вучета, Демосов кандидат за одборника.

Он је рекао да ће се одборници Демоса и убудуће залагати за издвајање веће помоћи породицама бораца и ратних војних инвалида.

„Вријеме је да нам образовање буде на првом мјесту“, изјавила је Радмила Коцић Ћућић, кандидат Демосове листе и додала да ће се залагати да се посебна пажња посвети образовању, од вртића па до краја школовања.

Она је истакла да је неопходно да друштво посебну пажњу посвети и старијим категоријама становништва, посебно пензионерима.

„Ми ћемо се залагати за ефикаснији развој спорта“, изјавио је Синиша Џида, кандидат за одборника.

Он је додао да се посебна пажња мора посветити зеленим површинама, развоју инфраструктуре и санацији старијих зграда.

„Као најмлађи кандидат на Демосовој листи, показујемо да је могуће бити и млад, и образован, и бавити се политиком“, рекао је Петар Малешевић, предсједник Организације младих Демоса Бања Лука и кандидат за одборника.

Он је позвао грађане да изађу у што већем броју и подрже оне за које сматрају да су најбољи, а Демос има управо такве кандидате на својој листи.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови