БОСАНЧИЋ: Вјерујем да је наш циљ остварив, а то потврђује и велико присуство на нашим трибинама

19/09/2024

„Важно нам је да имамо клуб одборника који ће моћи пресудно да утиче на кључне одлуке у Скупштини града Бања Лука“, рекао је предсједник Демократског савеза ДЕМОС, Недељко Чубриловић на предизборној трибини у Лазареву.

Он је рекао да Демос у цијелој Републици Српској има најкомпактније листе за локалне парламенте и додао да вјерује да ће грађани то препознати и дати већу подршку Демосовим кандидатима.

„Вјерујем да је наш циљ да имамо три одборника у Скупштини града веома реалан, а то потврђује и велико присуство грађана на нашим предизборним скуповима“, изјавио је Боран Босанчић, носилац Демосове листе за локални парламент.

Он је рекао да Демос, као одговорна странка, слуша захтјеве грађана и настоји да својим политичким дјеловањем подржи пројекте који су од интереса за локалну заједницу.

Босанчић је рекао да Лазарево има могућност да се уз одговарајуће планирање интензивно развија, за шта ће се ДЕМОС снажно залагати.

„Овдје у Лазареву су предложили изградњу једне јавне гараже. Ми ћемо то подржати заједно са изградњом гаража на још три локације у граду“, рекао је Босанчић и изразио увјерење да ће то омогућити несметано паркирање, чиме ће се значајно смањити саобраћајне гужве.

„Наша политика јесте политика разговора, компромиса и договора“, рекао је Жељко Савић, кандидат за одборника у Скупштини града.

Он је нагласио да ће се ДЕМОС досљедно залагати за измјештање депоније у Рамићима. „ДЕМОС ће се залагати да се депонија, која је еколошка пријетња за насеља Лазарево, Рамићи и Драгочај, премјести у наредне четири године. Тражимо подршку бирача како бисмо задржали три одборника у Скупштини града и осигурали рјешавање овог горућег проблема“м рекао је Савић.

„Бирајте најбоље, бирајте људе који су се доказали на својим пољима. Наш тим чине представници различитих струка – правници, економисти, предузетници, и посебно желим истакнути своју браншу, просвјету”, рекла је Радусин и позвала грађане да гласају за кандидате са Демосове листе.

Кандидат за одборника Срђан Шобот рекао је да му је част што се, као веома млад човјек, налази на листи Демоса за Скупштину града.

„Одабрао сам ДЕМОС јер сматрам да је ово једна од најразумљивијих и најнормалнијих политичких опција данас. Овдје сам добио прилику да искажем свој став и да заједно тражимо рјешења за проблеме у нашој локалној заједници“, рекао је Шобот.

Он је позвао све младе који имају право гласа да изађу на изборе и управо подрже млађе кандидате како би имали свог адекватног представника у локалном парламенту.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови