БОСАНЧИЋ: Асвалтирати све локалне путеве и више улагати у развој сеоског туризма

30/09/2024

„Надам се да ћемо у Републици Српској политички сазријевати, а Демос настоји да томе да свој допринос“, рекао је предсједник Демократског савета (ДЕМОС), Недељко Чубриловић на предизборној трибини која је одржана у бањолучком насељу Рекавице.

Он је истакао да је листа Демоса једна од најбољих и изразио очекивање да ће грађани то препознати и да ће дати знатно већу подршку Демосовим кандидатима.

„Сигуран сам да ће Демос бити парламентарна странка у најмање 50 општина у Републици Српској“, рекао је предсједник Чубриловић.

„Ово је једна од наших посљедњих предизборних трибина и сада смо увјерени да ћемо имати три одборника имајући у виду подршку коју су нам грађани показали на овим скуповима“, рекао је Боран Босанчић, носилац Демосове листе за Скупштину града Бања Лука.

Он је истакао да питање водоснабдијевања руралних подручја није политичко већ животно питање.

„Ми желимо да се једном за свагда престане причати о проблему водоснабдијевања у Рекавицама“, рекао је Босанчић и додао да град мора наћи начин како ријеши питање водоснабдијевања.

Босанчић је рекао да је неопходно ријешити питање инфраструктуре на селу, да треба асвалтирати све локалне путеве и да је неопходно више улагати у развој сеоског туризма.

Он је додао да ће се одборници Демоса у будућој Скупштини града управо залагати за рјешавање ових питања.

„Демос је политичка опција која може да допринесе рјешавању новонастале ситуације и нагомиланих проблема“, рекла је Радмила Коцић Ћућић, кандидаткиња за Скупштину града.

Она је истакла да ће се залагати за одржив останак жена на селу, за подршку пројектима који ће то омогућити, за боље образовање наше дјеце, као и за ефикаснији развој туризма.

Петар Малешевић, најмлађи кандидат за одборника, захвалио је грађанима Рекавица који традиционално подржавају кандидате Демоса на свим изборима.

Он је изразио увјерење да ће добити значајну подршку на предстојећим изборима од свих грађана, а посебно од младих, како би могао да на адекватан начин буде њихов глас у Скупштини града.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови