БОРАН БОСАНЧИЋ: Крупа на Врбасу захтјева веће подстицаје у пољопривреди и развоју туризма

28/09/2024

На предизборном скупу Демоса, који је одржан у Крупи на Врбасу, предсједник Демоса Недељко Чубриловић рекао је да ова странка има једну од најбољих листа кандидата за одборнике у Скупштини града Бања Лука и да очекује значајну подршку грађана на предстојећим локалним изборима.

„Крупа на Врбасу захтјева већу подршку, посебно веће подстицаје у пољопривреди и развоју туризма“, рекао је Боран Босанчић, носилац листе Демоса за Скупштину града.

Он је изразио увјерење да ће Демос освојити три одборничка мандата у Скупштини града и да то потврђује и подршка грађана исказана на предизбрним трибинама.

Босанчић је рекао да, уколико Демос добије три одборничка мандата, тада неће бити могуће без Демоса формирати скупштинску већину.

„Ми ћемо се залагати за бољу инфраструктуру, за развој туризма, за унапређење здравства“, рекао је доктор Мирослав Гајић, кандидат за одборника.

Он је истакао посебну потребу за унапређењем здравства и увођења неопходне вакцинације у Репубици Српској, по узору на Србију.

„Залагаћемо се за бржи развој града, а посебно Крупе на Врбасу која се налази на пола сата од центра града“, рекла је Тања Илић, кандидаткиња са Демосове листе.

Она је истакла чињеницу да је Крупа на Врбасу уврштена на листу најљепших села свијета и да та предност није довољно искоришћена.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови