Јачање Градске организације жена Демоса

24/10/2023

„Жене су покретачка снага, без жена нема успјешног политичког дјеловања“, изјавила је Данијела Мирковић, предсједница Градске организација жена ДЕМОС-а Бања Лука, на одржаној другој сједници одбора жена.

„Спремно корачамо у нове побједе и тимским радом ћемо се залагати за бољи положај и укљученост жена у доношење важних политичких одлука у граду и Републици Српској“, изјавила је Мирковићева обраћајући се присутнима.

На сједници је изабрано Предсједништво Градске организације жена које ће спроводити Програм жена ДЕМОС-а, учествовати у формирању радних тијела и активно учествовати у формирању приједлога жена за учешће на изборним листама.

„Градска организација жена ДЕМОС-а ће и даље наставити са корисним активностима које се односе на наше суграђане у виду хуманитарних акција, обиљежавању значајних датума као и међусобном дружењу и подршци“, изјавила је Данијела Мирковић.

Сједници Градске организације жена присуствовали су предсједник Демократског савеза Недељко Чубриловић и предсједник Градског одбора Боран Босанчић.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови