Чубриловић: Очекујемо велики одзив грађана

15/04/2024

Српска се кроз своју историју сусретала са разним недаћама. Сада је суочена са резолуцијом о Среберници којом међународна заједница покушава да је стави изван свих процеса, изјавио је предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић.

Чубриловић је на прес конференцији владајуће коалиције одржане данас у Бањалуци, изјавио да споменута резолуција, без обзира што се представља као дан сјећања на жртве у Сребреници, и што није обавезујућа, доноси само неприлике у БиХ и усложњава политичку ситуацију.

– Владајућа коалиција је одлучила да се прикључи митингу подршке и да позове све грађане да им се придруже. Биће срамота свих оних који се не одазову на митинг јер ово није подршка политичким партијама већ Српској и њеном народу – рекао је Чубриловић.

Он је изразио увјерење да ће одзив грађана бити као никад до сада.

Што се тиче Изборног закона, Чубриловић је навео да је опредјељење да се иде са приједлогом, да иде на Народну скупштину и послије тога слиједе даљи кораци.

 

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови