Чубриловић: Наш циљ је бољи живот грађана!

12/09/20220

Веома је важно ко ће представљати Републику Српску у институцијама на нивоу БиХ. Јако је важно да се тамо говори једним гласом, речено је на великој трибини ДЕМОС-а одржаној у бањалучкој дворани Обилићево.
 
ДЕМОС има капацитет да на предстојећим изборима, избори једно мјесто у Представничком дому БИХ. Он ће бити довољан да представи интересе ДЕМОС-а, Републике Спрске и српског народа на нивоу Босне и Херцеговине – рекао је ово кандидат ДЕМОС-а за Парламентарну скупштину БиХ Слободан Наградић.
 
Подршка кандидатима и политици ДЕМОС-а је огромна. Видљиво је то управо ових дана на великим народним трибинама, каже Миленко Вучета, кандидат ове странке за посланика у Народној скупштини Републике Спрске.
Врло озбиљно смо се припремили за предстојеће опште изборе, тако да очекујемо да ћемо на територији Републике Српске, освојити најмање шест посланичких мандата – додаје Миленко Вучета.
 
Политика ДЕМОС-а се заснива прије свега на очувању Републике Српске, а да би ју очували морамо се рађати, јер земља припада ономе ко на њој живи – каже Дијана Ромић Стјепановић кандидат ове странке за посланика у Народној скупштину Републике Српске.
 
Зато нам је јако битна пронаталитетна политика, која ће бити основни циљ наше странке, зато вас позивам да изађете на изборе, да гласате за листе ДЕМОС-а, јер нама је Република Српска изнад свега. 
 
ДЕМОС је озбиљна партија. Нуди озбиљне кадрове на свим листама и зато, видљиво је већ сада, има велику подршку у народу, каже предсједник ове партије Недељко Чубриловић.
 
Понудили смо на листе озбиљне људе, рачунамо на грађане који желе просперитет, на просторима Републике Српске и БиХ. Нудимо нормалне људе, за нормалну политику и од нормалних људи очекујемо подршку – рекао је предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић у обраћању новинарима уочи велике народне трибине која је одржана у бањалучкој дворани Обилићево.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови