ЧУБРИЛОВИЋ НАКОН ПОТПИСИВАЊА СПОРАЗУМА: Ова коалиција има снагу да води Републику Српску

15/09/20220

БАЊА ЛУКА, 14. септембра – Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић изјавио је данас након потписивања коалиционог Споразума о заједничком дјеловању на општим изборима ове године да су овим споразумом странке верификовале досадашњу сарадњу.
 
“Потписом смо дали сагласност и нашим локалним и општинским одборима да ћемо подржати кандидате за појединачне функције”, рекао је Чубриловић након потписивања споразума у Бањалуци.
 
Чубриловић је, такође, додао да ова коалиција има снагу да води Републику Српску.
 
Он је поручио да кандидати за предсједника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ Милорад Додик и Жељка Цвијановић нису само кандидати СНСД-а, већ коалиције која има капацитет да оствари бољи изборни резултат него претходна два изборна процеса.
 
“ДЕМОС ће сигурно бити коректан партнер, одрадиће кампању у корист својих кандидата за посланичке мандате и заједничких кандидата за појединачне функције”, рекао је Чубриловић након потписивања коалиционог споразума.
 
Коалициони споразум у Бањалуци потписали су лидери СНСД Милорад Додик, ДЕМОС-а Недељко Чубриловић, Социјалистичке партије Петар Ђокић, НДП-а Драган Чавић, НПС-а Дарко Бањац и Уједињене Српске Ненад Стевандић.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови