Уводна ријеч

Драги наши суграђани, уважени чланови и симпатизери,

Градски одбор Демократског савеза (ДЕМОС) Бања Лука израстао је у снажну, демократску, принципијелну и препознатљиву политичку организацију, са сталним растом чланства и све већом подршком народа и симпатизера, одлучну да спроведе нову и савремену развојну политику у највећем граду Републике Српске.

Позивам вас да нам се придружите и дате подршку остварењу наших програмских циљева, чија суштина је привредни, економски, инфраструктурни, научни, здравствени, образовни, туристички, културни и спортски развој нашег града.

Само јединствено и сложно можемо унаприједити нашу Бању Луку и од ње направити још љепше и боље мјесто за живот и рад. Подржите програм ДЕМОС-а и визију развоја нашег града! Сви заједно да градимо Бању Луку, као модеран европски град, привредни и универзитетски центар, пожељну туристичку дестинацију, отворен за све људе и град у којем се мирно, лијепо и добро живи.

У складу са ДЕМОС-овим принципима очувања, јачања, економског и друштвеног напретка Републике Српске, борбе за владавину права, поштовања највиших демократских вриједности и људских права, залагања за социјалну правду и борбе против корупције, наставићемо одлучно и системски, квалитетним и реалним рјешењима, да дајемо допринос укупном развоју нашег града и унапређењу животног и бољег стандарда свих наших суграђана!

Поносни смо, јер је идеја ДЕМОС-а прихваћена у свих 57 бањалучких мјесних заједница. Наши мјесни одбори су све већи и јачи. Народ препознаје наш квалитетан рад и резултате.

ДЕМОС је уз народ и са народом, увијек и свуда. Ми спроводимо политику реалног, конкретног и корисног, у интересу Бање Луке и свих наших грађана. Залажемо се за нова радна мјеста, нове путеве и водоводе, опремљеније школе и болнице, функционалнији и савременије градско језгро и развијеније село.

За остварење свих наших програмских циљева боримо се одговорно и досљедно у одборничким клупама, али и на терену, заједно са свим нашим суграђанима, који са нама дијеле идеју још љепше, уређеније, развијеније и просперитетније Бање Луке.

Хвала вам на повјерењу.

ДЕМОС. Без дилеме.

Боран Босанчић

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови