Станаревић: Дионица Рача-Бијељина вриједна 258 милиона марака

14/09/20220

Вршилац дужности директора предузећа „Аутопутеви Републике Српске“ Слободан Станаревић рекао је Срни да је вриједност уговора за изградњу дионице ауто-пута Рача-Бијељина 258,6 милиона КМ, без ПДВ-а, додајући да је ријеч о једној од битнијих дионица на будућем ауто-путу од Бањалуке до Београда.
 
Станаревић је навео да ће изградњу ове дионице у износу од 20 одсто финансирати Република Српска, а 80 одсто Република Србија.
„Извођачи радова на наведеној дионици су предузеће `Интеграл инжењеринг`, `Србијааутопут` Београд и Институт за грађевинарство `ИГ`“, рекао је Станаревић.
Он је навео да је ријеч о једној од битнијих дионица на будућем ауто-путу Бањалука-Београд, која је уједно и дионица на планираном ауто-путу Београд–Сарајево-Београд.
Свечани почетак реализације пројекта изградње дионице ауто-пута Рача-Бијељина требало би да буде озваничен у четвртак, 15. септембра, у Бијељини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови