Ријешен проблем дворане на Лаушу, а на који је ДЕМОС први указао

22/11/2023

Конференција за новинаре коју је за данас заказао Градски одбор ДЕМОС Бањалука отказана је због тога што је коначно нешто подузето поводом проблема са којим су се сусрели ученици и наставници из Бањалучког насеља Лауш.

Како је ГО ДЕМОС раније обавијестио јавност, Спортска дворана у бањалучком насељу Лауш свечано је отворена у мају ове године, али је ученике и наставнике дочекала закључана у септембру.

Проблем због којег дворана није била доступна онима за које је намјењена је био политичког карактера, али је исти сада очигледно уклоњен.

– Након што је члан предсјеништва ГО ДЕМОС Бањалука, Дамир Јованић упозорио на овај проблем и најавио да ће хитно бити упућена иницијатива градским властима да се овај проблем ријеши, реаговао је градоначелник Бањалуке, те ће сада спортска дворана коначно бити доступна ученицима – истакли су из ГО ДЕМОС.

Они су рекли да поздрављају одлуку градских власти да ријеше овај проблем, а на који су указали прошле седмице.

– И у наредном периоду ћемо наставити да се бавимо свим проблемима са којима се сусрећу Бањалучани и истрајаћемо у томе да их што прије ријешимо, како би на сваки могући начин олакшали живот нашим суграђанима– поручили су из ДЕМОС-а.

 

Извињавамо се представницима медија због отказивања конференције за новинаре, која је била заказана за данас у 11 часова.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови