Почетак кампање и представљање слогана ДЕМОС-а

17/10/20200

Под слоганом „Без дилеме – Бања Лука прије свега“ Демократски савез ДЕМОС је озваничио почетак кампање за предстојеће локалне изборе, како у Бањалуци, тако и у цијелој Републици Српској. Кампања је започела шетњом кандидата за одборнике у Скупштини града Бањалука од просторија Демоса па све до парка Петар Кочић. Ово су Демосу први избори, а самим тим и прва прилика да грађани баш у кандидатима ове политичке партије препознају поузданог и квалитетног партнера, наводи носилац листе Слободан Станаревић. Додаје како ми је драго што кампања почиње управо у Бањалуци.
 
„ Част је што моја странка, Демос, отвара изборну кампању у Бањалуци. Када говоримо о граду Бањалуци, амбиције су нам остале исте као и досада – а то је да останемо друга странка у владајућој коалицији. Мислим да имамо снаге за тај резултат. Кампању коју ћемо водити биће фер и коректна, са конкретним приједлозима, без пљувања других. Желим да нагласим да се морамо придржавати свих епидемиолошких мјера“, закључује Станаревић.
 
За мање од двије године рада и постојања, људи су препознали политику Демоса као одговорну, каже први човјек ове станке, Недељко Чубриловић. Грађани су препознали да је управо ова политичка опција у њиховој служби и да ће се борити за заједничке интересе.
 
„Ми ћемо бити станка компромиса и станка добрих рјешења. Нећемо у току кампање  никога да блатимо и произвамо. Говорићемо о свом раду и својим намјерама. Имамо чиме да се похвалимо. У нашим редовима су људи који имају професионалне резултате иза себе. Вјерујем да наши грађани препознају шта је то истина, шта је то стварно стање и да се неће обазирати на пласиране неистине и лажи, свега онога чега ће бити у овој кампањи“, наводи Чубриловић.
 
Окосница политичког дјеловања ДЕМОС-а биће укупан привредни развој, стварање више радних мјеста у реалном сектору и слично.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови