Лијепљење плаката ДЕМОС-а са коалицијом окупљеном око Игора Радојичића

17/10/20200

Симболичним лијепљењем плаката у централној градској улици у Бањалуци, настављена је предизборна кампања, која је и званично започела данас. Плакате су заједно лијепили представници Бањлаучке коалиције „Окупљање за Бањалуку“, са кандидатом за градоначелника, Игором Радојичићем. Испред Демократког савеза, ДЕМОС – а, плакат је залијепио носилац листе, Слободан Станаревић, који је напоменуо како се нада добрим резултатима, али и поштеној кампањи.
 
„Окупила се наша коалиција и заједно смо полијепили страначке плакате. Понављам да, када говоримо о Демосу, очекујем добре резултате, однсоно да буде стабилна скупшинска већина, а да ми и даље будемо друга странка. Имамо капацитет за то, имамо листу да направимо тај резултат. Још једном бих напоменуо да је на првом мјесту ипак заштита здравља људи и у току ове кампање“, истиче Станаревић.
Кандидат за градоначелника Бањалуке, Игор Радојичић, увјерен је у побједу коалиције. Само добром  заједничком сарадњом оствариће и добре резултате. Вријеме је за „Окупљање за Бањалуку“.
 
„Данас је Видовданска коалција, коју чини десет политичких партија, дошла да финализира резултат, јер смо напорно и вриједно радили у претходних хиљаду и пет стотина дана. Иза нас у граду Бањалуци у претходне четири године, завршено је много пројеката, ријешено је хиљаде појединачних проблема грађана. Направљена је једна Топлана, једна фабрика воде, три спортске дворане, двадесет и шест дјечијих игралишта, десетине километара водовода, четири моста у различитим фазама. Урадили смо много тога за нађе суграђане. Окупљени смо око реалног и амбициозног плана, „Бањалука 2025 плус“. Зашто? Зато што морамо бити најбољи“, порука је Игора Радојичића.
 
Ових десет партија окупљено је око реалних и амбициозних циљева и планова. Жеља је да Бањалука буде град у којем ће људи жељети живјети.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови