Карановац: ДЕМОС је показао снагу велике политичке партије

18/09/20220

ДЕМОС је одговорна и организована политичка партија спремна да у овом историјском тренутку доноси важне одлуке које се тичу мира, стабилности, безбједности и просперитета. Поручио је ово предсједник ове политичке партије и носилац листе кандидата ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске Недељко Чубриловић на предизборној трибини ове политичке партије у бањалучком насељу Карановац
 
– Боримо се за људе који нормално размишљају. Наш успјех ће у процентима значити и мјеру нормалности у Републици Српској и БиХ – истакао је Чубриловић.
 
Кандидат ДЕМОС-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ Слободан Станаревић позвао је бираче да изађу на изборе, да бирају и да послије не кукају.
 
-Нажалост, не може се бирати вријеме, али се могу бирати људи и ово вријеме пред нама је да бирамо људе – праве људе – поручио је Станаревић.
 
Он је додао да је циљ ове политичке партије шест посланика у Народној скупштини Републике Српске и један у Парламентарној скупштини БиХ.
 
– ДЕМОС има озбиљне људе из области образовања, права и архитектуре – поручила је Данијела Мирковић, кандидат Демоса за Народну скупштину Републике Српске.
 
– Сви ми желимо да градимо, лијечимо се, радимо и школујемо се, али овдје у Републици Српској, а не негдје гдје ћемо бити грађани другог реда – рекла је Мирковићева и позвала грађане да 2. октобра изађу на изборе, да бирају паметно и да бирају ДЕМОС без дилеме.
 
Великој народној трибини ДЕМОС-а у Карановцу присуствовала је и Жељка Цвијановић, кандидат СНСДа за српског члана Предсједништва БиХ. Цвијановићева је уочи велике трибине одржане у овој бањалучкој мјесној зјаедници рекла да ће СНСД заједно са коалиционим партнерима ићи у велику побједу 2. октобра.
 
– Сигурна сам за наше кандидате, али исто тако наш циљ као коалиције јесте да имамо довољно мјеста у парламенту, двотрећинску већину да бисмо могли да управљамо процесима у Републици Српској и политичким и економским – истакла је Цвијановићева у Карановцу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови