Кандидати ДЕМОС-а Бања Лука послали поруку суграђанима

03/11/20200

 
Кандидати Демократског савеза – ДЕМОС за одборнике у Скупштини града Бања Лука Татјана Томић, Санела Икановић и Ведран Парић послали су данас поруку својим комшијама у насељу Обилићево, али и суграђанима из комшијских насеља. 
 
Поруку преносимо у цјелости:
 
„Драге комшије и пријатељи,
Kао и у свакој предизборној кампањи, имали смо жељу да организујемо заједничко дружење са вама. Мали догађај на коме смо планирали да се дружимо, почастимо, причамо о животу и проблемима у нашем насељу и представимо на који начин планирамо да побољшамо услове живота у нашој заједници.
 
Међутим, немили догађаји и тренутна епидемиолошка ситуација су нас у томе спријечили, а здравље наших породица, комшија и пријатеља је најважније.  
 
О проблемима у нашем насељу већином већ све знамо. И ми их живимо са вама сваки дан и желимо да својим дјеловањем у Скупштини града Бања Лука утичемо на њих и допринесемо њиховом рјешавању, како би наше насеље било угодно за живот и нашој дјеци и свима нама
 
Само неки од проблема у нашем насељу су:
• уске улице са лошим асфалтом,
• неприступачан и неуређен терен уз Врбас, са директним испустима канлизације, 
• недостатак шеталишта,
• лоша и стара расвјета,
• неадекватна аутобуста стајалишта, без прописаних ниша,
• уски тротоари са издигнутим корјењем дрвећа,
• непостојање адекватних прелаза за особе са инвалидитетом.          
 
 
Уз ово, ту је још мноштво проблема с којима се наше комшије и суграђани сусрећу, а које ми можда у трци са временом и не примјећујемо. Уколико имате неке приједлоге, желите да нам скренете пажњу на приоритете у нашем насељу, или само желите да необавезно продискутујемо о нашем комшилику, слободно нас контактирајте.
 
Наше биографије и кратак сажетак нашег представљања можете видјети на сајту наше градске организације и налозима на друштевним мрежама, али и на веб платформи www.demos2020.com.
 
Чекамо ваше сугестије!
 
Срдачно, 
Ваши Татјана, Санела и Ведран!“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови