Интервју: Милан Дакић, кандидат Демократског савеза – ДЕМОС за одборника у Скупштини града Бања Лука

07/11/20200

 
 
Милан Дакић рођен је 1980. године у Бањoj Луци, гдје је завршио основну и Средњу угоститељско-трговинско-туристичку школу. По звању је трговац. Приватни јепредузетник, са више од 16 година радног искуства у реалном сектору. Ожењен је и отац једног дјетета.
 
 
Милане, дугогодишњи сте приватни предузетник. Како сте се одлучили активно укључити у политику?
 
Активно сам се укључио у политику, јер сам препознао да су програм и политика  ДЕМОС-а оно што се подудара са мојим идејама размишљањима. На овај корак сам одлучио још у зачетку идеје о оснивању ДЕМOСА и ево већ готово двије године активно учествујем у расту и развоју ове странке.
 
 
Шта је то за шта ћете се посебно залагати као одборник у Скупштини града Бања Лука?
 
Залагаћу се за једнака права грађана, без обзира на политичку или било коју другу припадност, јер само заједно можемо рјешавати проблеме свих наших суграђана.
 
 
Шта је то што вас издваја од осталих кандидата?
 
Издваја ме то што сам преко 15 година приватни предузетник и свакодневно сам са људима овог града и слушам о њиховим проблемима, те шта је потребно мијењати и унаприједити како би живот у овом граду био бољи.
 
 
Која је ваша порука бирачима?
 
Моја порука бирачима јесте да изађу на изборе и подрже ДЕМОС на челу са Слободаном Бобијем Станаревићем, који је познат као човјек који је одржао дата обећања. Иако млада партија, ДЕМОС има квалитетне људе и квалитетна рјешења за наш град!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови