Интервју: Ведран Парић, кандидат Демократског савеза – ДЕМОС за одборника у Скупштини града Бања Лука

07/11/20200

 
 
 
Ведран Пaрић рођен је 1980. године у Бањoj Луци, гдје је завршио основну и средњу школу. Звање инжењера организације и менаџмента стекао на Пословној школи „Кондић“ у Приједору. Посједује дугогодишње радно искуство на пословима менаџера продаје у компанији „Frutela group“ Бања Лука и менаџера „Апартмана Весто“ Бања Лука. Добровољни давалац крви.
 
 
Ведране, ново сте лице у политици. Како сте се одлучили да се активно укључите у политику и кандидујете за одборника?
 
ДЕМОС је нова странка на политичкој сцени и сам програм и идеје на ком се темељи, посебно оно што се односи на развој Бање Луке и свих наших суграђана, јесте оно што ме је опредијелило да се активно укључим у политику. ДЕМОС је иако нова политичка партија, партија са сјајним људима, на челу са Слободаном Бобијем Станаревићем, који је мој пријатељ и човјек од ријечи.
 
Шта је то за шта ћете се посебно залагати као одборник у Скупштини града Бања Лука?
 
Залагаћу се првенствено за запошљавање младих људи, јер је то први корак у томе да их задржимо у нашем граду и у Републици Српској. Уз то, залагаћу се и за наставак реконструкције и изградње инфраструктуре, од улица до школа и других пројеката који оплемењују свакодневни живот свих наших суграђана – од оних најмлађих до оних најстаријих.
 
Шта је то што вас издваја од осталих кандидата?
 
Издваја ме то што сам неко ко је у сталном контакту са грађанима, што познајем јако велики број људи, али и њихове проблеме и ко је увијек био и остаће на располагању свима онима којима је потребна помоћ и рука подршке.
 
Која је ваша порука бирачима?
 
Моја порука бирачима јесте да изађу на изборе и дају шансу нашој младој, али перспективној странци. Подржите ДЕМОС на челу са нашим носиоцем  листе Слободаном Бобијем Станаревићем и будите сигурни да је то прави избор за напредак и развој нашег града!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови