Екипа ДЕМОС-а освојила прво мјесто на турниру „Бочац куп 2023“

31/07/20230

Екипа Организације младих ДЕМОС-а Бањалука освојила је прво мјесто на турниру у малом фудбалу „Бочац куп 2023“ који је одржан протеклог викенда.
Екипа ДЕМОС-а је у финалној утакмици побиједила екипу младих ПДП Бањалука са резултатом 2:1.
Осим титуле за најбољу екипу, наш Дејан Ћућић изабран је и за најбољег голмана турнира.
Замјеник предсједника Организације младих ДЕМОС-а Бањалука Ратко Шешић је истакао да су спортске активности веома важне за социјализацију и дружење младих јер им помажу да буду здравији и бољи људи.
Поред тога што је екипа Демоса имала веома организовану игру и добар напад, ми смо имали и добру одбрану па смо заслужено освојили и овај турнир – са видним задовољством истакао је Шешић.
Он је истакао да је била веома важна и подршка гледалаца међу којима су били и сви чланови новоформиране Мјесне организације Демоса Бочац, а што показује да смо веома добро прихваћени и у овом дијелу Бање Луке.
Шешић је поручио да Организација младих Демоса наставља са низом активности које су друштвено корисне, као и да редовно учествује и у спортским активностима међу којима је и турнир у малом фудбалу „Бочац куп 2023“.
Турнир „Бочац куп 2023“ показао је да су млади опредијељени да учествују у спортским активностима гдје је, осим такмичарског, веома важан и фер плеј на терену што је дало посебан значај овом труниру који је и на овај начин оправдао своје постојање.
Драго нам је што смо били у прилици да се одазовемо на позив организатора и учествујемо на овогодишњем турниру у малом фудбалу, као што смо учествовали и на сличним турнирима у другим мјесним заједницама Бање Луке -изјавио је Шешић.
Додао је да је екипа Организације младих ДЕМОС-а недаво учествовала и на турниру у Верићима.
Демос, у складу са својим програмом, активно подржава културне, спортске и хуманитарне активности и на најбољи начин показује да је са својим народом, јер и сама ријеч Демос значи – народ рекао је Шешић.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови