ДЕМОС спреман за предстојеће локалне изборе

06/10/20200

БАЊА ЛУKА, 6. октобра – ДЕМОС је спреман за предстојеће локалне изборе и може се очекивати да ће остварити добар изборни резултат, закључено је данас у Бањалуци на сједници Предсједништва партије.
Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић истакао је да је ситуација у регоналним и локалним одборима партије веома добра.
 
“Међутим, постоје у неким регијама одређене недоумице због немогућности функционисања појединих одбора јер немају финансијских средстава. Без обзира на ово, воља и жеља за доказивање остаје и у тим одборима и вјерујем да ћемо урадити добар посао”, рекао је новинарима Чубриловић након сједнице Предсједништва ДЕМОС-а.
 
Он је нагласио да је сачињена и платформа посредством које ће бити представљени кандидати ДЕМОС-а.
 
“На сједници Предсједништва указано је и на неправилности које су уочене, а односе се на пријављивање људи за гласање у одсуству. Надлежне институције морају урадити све како би овакве појаве биле елиминисане. Желимо фер изборе и тако се припремамо, а било би погубно за демократију у Српској да на другачији начин добије одборнике”, рекао је Чубриловић.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови