Делегација ДЕМОС-а положила вијенце на споменик палим борцима

21/09/2023

Делегација Градске организације ДЕМОС-а Бања Лука, на челу са предсједником Градског одбора, Бораном Босанчићем, положила је данас вијенце на споменик палим борцима у Мјесној заједници Старчевица.

Полагање вијенаца и одавање поште палим борцима уприличено је у оквиру обиљежавања Крсне славе Мјесне заједнице Старчевица, Рођења Пресвете Богородице – Мале Госпојине.

„Наша обавеза је да се са пијететом сјећамо палих бораца који су своје животе дали за отаџбину и захваљујући њима ми данас живимо у слободној и демократској Републици Српској која је за нас светиња и коју смо спремни да бранимо на све могуће начине“, рекао је предсједник Градског одбора Боран Босанчић.

Он је истакао да се ДЕМОС залаже за досљедну примјену свих прописа из области борачко-инвалидске заштите, те да је неопходно посебну пажњу посветити породицама погинулих бораца.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови