Градски одбор ПУП РС Бањалука прешао у ДЕМОС

15/05/2024

Чланови Градског одбора Партије уједињених пензионера Бањалука напустили су ову странку и прешли су у ДЕМОС, а добродошлицу им је уприличио предсједник ГО ДЕМОС Бањалука Боран Босанчић.

Босанчић је истакао да је ДЕМОС и до сада пружао чврсту подршку пензионерима, те је поручио да ће Родољуб Јањић, досадашњи предсједник ГО ПУП Српске, сада водити Актив пензионера ДЕМОС-а Бањалука.

-Схватамо значај и тежину изазова са којим се сусрећу наши старији суграђани, због тога смо посвећени да унаприједимо њихов квалитет живота и да достојанствено проводе пензионерско доба. Не смијемо заборавити њихов допринос друштву – каже Босанчић.

Он је појаснио да ће у складу са постигнутим договором, нови чланови бити активно укључени у рад странке.

-Они ће активно учествовати у раду странке, износиће своје идеје, потребе и сугестије, што ће додатно обогатити наш политички програм. ДЕМОС је странка свих грађана, па поред младих и успјешних људи, два мјеста на нашој листи за локалне изборе добиће и представници пензионера. Њихово искуство и мудорост ће сигурно допринијети расту странке – поручује Босанчић.

Родољуб Јањић је истакао да су се одлучили да пређу у ДЕМОС због озбиљне политике коју ова странка води.

-Нисмо имали дилему да ли ћемо прећи у ДЕМОС. То је странка која, како у Бањалуци тако и на нивоу Републике Српске, посвећена обичном човјеку и јачању наше државе – рекао је Јањић.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови