Вулин: Ријешен проблем са смећем у Романијској улици у Бањалуци

05/01/2024

Захваљујући реакцији станара, али и секретара Градског одбора ДЕМОС-а у Бањалуци Предрага Вулина ријешен је проблем са смећем у Романијској улици у насељу Паприковац.

Станаре ове улице мјесецима је мучио проблем са смећем које је било разбацано свуда по улици и тротоару. Они су дуго апеловали на надлежне да обезбједе већи број контејнера и да се чешће одвози смеће, али нису добили позитиван одговор из Градске управе.

Због тога је реаговао и Вулин који је средином новембра прошле године позвао градоначелника Бањалуке и Градску управу да што прије ријеше овај проблем, јер је ситуација била забрињавајућа.

– Наше насеље је у једном тренутку изгледало као депонија смећа. Због тога су реаговале комшије, као и ја,  те смо позвали надлежне да то ријеше. Они су на срећу препознали наш проблем и крајем децембра су поставили нове подземне контејнере у нашој улици – каже Вулин.

Сматра да ће ово сигурно допринијети да се ријеши проблем са којим су били суочени током прошле године.

– Похвално је што су реаговали и ријешили наш проблем, међутим сматрам да се није требало толико чекати. Сигуран сам да су и друга насеља у Бањалуци имала сличан проблем, надам се да Градска управа може и сама препознати те проблеме и одмах реаговати и на тај начин ријешити проблеме грађана – поручио је Вулин.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови