Босанчић: Под хитно ријешити проблем водоснадбијевања на Мањачи

21/02/2024

Позивам све надлежне од градоначелника Бањe Луке Драшка Станивуковића, Скупштине града до „Водовада“ да се сви укључе како би се што прије ријешио проблем водоснадбијевања на Мањачи, поручио је предсједник Градског одбора ДЕМОС-а Бања Лука Боран Босанчић.

Он истиче да су се јуче мјештани Мањаче окупили у Стричићима како би исказали незадовољство због тога што већ данима немају воде, те додаје да их ДЕМОС подржава јер је недопустиво да се у данашње вријеме живи без воде.

– Причамо о животу на селу, сеоском туризуму, а у данашње вријеме људи на селу немају воде ни за пиће. То је недопустиво и сматрам да се под хитно мора нешто подузети како би се овај проблем ријешио – каже Босанчић.

Он је поручио градоначелнику и предсједнику скупштине, да се ова тачка мора наћи на сљедећој сједници.

– Директор „Водовода“ изјавио је да се овај проблем може ријешити са 800.000 марака. Због тога морамо што прије пронаћи тај новац и овај проблем ријешити у рекордном року. ДЕМОС је sпреман да подржи сваки приједлог који води ка рјешавању овог питања – истакао је Босанчић.

 

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови