Босанчић: Подршка у Борику је гаранција доброг изборног резултата

17/09/20220

Подршка коју ДЕМОС као странка има у насељу Борик је сигурно гаранција доброг изборног резултата, казао је кандидат ове странке за посланика у Народној скупштини Републике Српске, Боран Босанчић.
 
Он је нагласио да ће се ова странка залагати да квалитетним кадровским рјешењима која ће понудити Влади Републике Српске, успјешно реализују планиране пројекте.
 
– ДЕМОС је познат по томе да наши кадрови немају афере, да успјешно воде своја јавна предузећа, и ми ћемо се трудити да наставимо да водимо ту кадровску политику – каже Босанчић изражавајући увјерење да ће странка у овој изборној јединици освојити најмање један посланички мандат за Народну скупштину Републике Српске, те један мандат за Парламентарну скупштину БиХ, вјерујући да ће странка остварити веома добар изборни резултат.
​На трибини у насељу Борик, симпатизерима странке и окупљеним грађанима, представили су се кандидати ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ. Милена Чивчић, кандидат ДЕМОСА за Парламент БиХ, поручила је својим комшијама из насеља Борик да ће вјеродостојно заступати њихове ставове.
 
– Поручила бих грађанима, да као што у Народној скупштини Републике Српске јачамо и развијамо Републику Српску, тако у Парламенту БиХ морамо да чувамо њене интересе, националне интересе, односно Дејтонска изворна овлаштења која нам се на жалост често оспоравају – каже Милена Чивчић.
 
– Борићу се за очување уставне позиције Републике Српске – поручио је на трибини у бањалучком насељу Борику Драгомир Кесеровић, кандидат ове странке за посланика у Народној скупштини Републике Српске. То ће каже бити први фокус његовог дјеловања.
 
– Други фокус биће на трајном рјешавању, системском рјешавању, статуса борачких категорија, породица погинулих бораца, ратних војних инвалида, да их доведемо у ситуацију да не буду социјална категорија. Ова једнократна давања, стварно су недостојна људи који су уградили животе, дијелове тијела, пролили крв за Републику Српску у којој ми сви данас уживамо – каже Кесеровић.
 
На предизборном скупу у Борику било је ријечи и о комуналној инфрастутури у овом насељу гдје је апострофирана чињеница да у великом број стамбених зграда нису још увијек ријешени лифтови за лица са инвалидитетом те да би то требало системски рјешавати.
 
Видео можете погледати овдје.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови