Босанчић: Подржавамо одлуку о кредитном задужењу за рјешавање проблема водоснадбијевања на Мањачи

07/03/2024

Скупштина града Бања Лука донијела једину могућу и исправну одлуку, а то је да се да подршка како би се подигао кредит и ријешио проблем водоснадбијевања на подручју Мањаче, поручио је поредсједник Градског одбора ДЕМОС-а Боран Босанчић.

Он је подсјетио да је ДЕМОС први дао подршку овој идеји, јер је то странка која је увијек на страни својих суграђана.

– Неприхватљиво је да неко у данашње вријеме има проблем са водоснадбијевањем, због тога смо одмах дигли глас и затражили да се овај проблем ријеши по хитном поступку – рекао је Босанчић.

Он је подсјетио да се Мањача дуги низ година суочава са проблемом недостатка воде и неадекватне инфраструктуре за водоснабдијевање. Ови проблеми су негативно утицали на свакодневни живот локалног становништва, као и на развој привреде и одрживост заједнице.

– Одлука Скупштине града да подржи иницијативу за подизање кредита ради рјешавања проблема водоснабдијевања на Мањачи представља прави потез за унапређење локалне заједнице – каже Босанчић.

Он додаје да очекује да ће инвестиције које произилазе из овог кредита омогућити изградњу модерних система водоснабдијевања, што ће резултирати стабилном и поузданом водом за пиће за становнике Мањаче. Осим тога, ова иницијатива ће подржати економски развој, развој туризма и сточарства и унаприједити квалитет живота наших суграђана.

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови