Ауто поворка чланица коалиције

17/10/20200

Почетак кампање био је у знаку РОЗЕ боје. Окотобар је “рози” мјесец јер Октобар Међународни мјесец дизања свјести о превенцији рака дојке! 
 
Ауто – поворка са активистима свих чланова колиције „Окупљање за Бањалуку“, кренула је вечерас са паркинга на Малти па све до „Крајишке куће“ у центру града. Кандидати Демократског савеза који су присуствовали поворци очеују само једно – а то је побједа. За добар изборни резултат вриједно су радили у протекле двије године, наводе они.
„Имамо само једну дужности, само један сигуран пут, а то је да се трудимо да будемо у праву и да се не плашимо да урадимо или кажемо оно у шта вјерујемо да је исправно. И зато, без дилеме Демос – Бањалука прије свега. Побједа, ништа друго није опција“, истиче кандидат Демоса под редним бројем 2, Татјана Томић
.
Истог мишљења је и Никола Ћопић, који је на листи Демократског савеза по редним бројем четири.
 
„За мање од тридесет дана очекује нас тест за који се спремамо скоро двије године. Сигуран сам да ћемо тај тест положити као друга странка по јачини у коалицији окупљеној око заједничког кандидата, господина Игора Радојичића, којем пружамо безрезервну подршку. Морам да истакнем да сам поносан на руководство Демоса, које је препознало квалитет младих људи и пружило им прилику да се докажу на овим изборима, што свједочи и највећи број младих људи на нашим листама. Увјерен сам да је то формула за успјех“, наводи Ћопић.
 
Сви кандидати Демоса сагласни су око једне ствари, а то је добар изборни резултат, наводи носилац листе Слободан Станаревић.
„На промотинвним штандовима постављен је промотивни материјал, који ће све суграђане детаљније упутити у оно што ми радимо, не само сада, већ у протекле двије године. Мислим да смо стекли повјерење наших суграђана, да су препознали ко све стоји иза Демоса и да су спознали да су сви кандидати квалитетни људи, на које увијек можете да се ослоните. Вјерујемо у себе“.
 
На пјешачкој дионици од Малте па све до центра града, постављени су промотивних штандови свих 10 чланица коалције „Окупљање за Бањалуку.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови