Активније укључивање младих у политички, друштвени и културни живот

24/04/2024

Одбор младих Демоса Бања Лука усвојио је план активности за наредни период са акцентом на јачање ове организације, афирмисање омладинске политике и активније укључивање младих у политички, друштвени и културни живот града.

Предсједник Одбора младих Срђан Ждеро истакао је да ова организација, уз подршку руководства странке, планира да у току ове године реализује низ пројеката у којима ће млади и њихове потребе бити истакнуте у првоме плану.

Он је навео реализацију низа активности из области спорта, културе, туризма и забаве, као и спровођење хуманитарних акција.

Организација младих Демоса одлучна је да подржи представнике младих који ће бити кандидати за одборнике у Скупштини града Бања Лука на предстојећим локалним изборима.

Замјеник предсједника Градског одбора Жељко Савић истакао је да ће руководство странке подржати све конструктивне идеје и активности које предложи Одбор младих јер управо млади представљају будућност Демоса, локалне заједнице и Републике Српске.

 

https://demosbl.com/wp-content/uploads/2023/09/DEMOS-Banja-Luka-logo.png
ГРАДСКИ ОДБОР БАЊА ЛУКА
Демократски савез (ДЕМОС) је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани, прихватајући политички програм и Статут ДЕМОС-а.
ДЕМОС је основан 22. децембра 2018. године у Бањој Луци, а за првог предсједника је изабран Недељко Чубриловић.
Контакт
Корисни линкови